Finns det olika bruna nyanser?
Ja. Man anpassar färgen efter kundens pigment och givetvis efter hur brun man vill bli. 

Hur länge är man brun?
Ungefär 7-10 dagar beroende på bl a ålder och hudtyp. Ansikte och händer förlorar färg först, precis som en riktig solbränna.

Kan man bli orange?
Inte om man sprayas av en duktig terapeut med en vätska av hög kvalité som är anpassad efter kundens pigment. Använder man för hög %-halt DHA eller för mycket vätska kan kunden bli orange. 

Kan man spraya sig när man är gravid?
Detta är en sockerlösning, tillfört extra naturliga nyttigheter för huden. Till skillnad mot UV-strålar så skadar inte detta varken huden eller kroppen eftersom det endast påverkar det allra yttersta hudlagret.

Vad är den största skillnaden mellan SunKissed Mist och Misteco?
Misteco är ekologisk och lite tjockare, vilket gör att man kan behöva justera pistolen så munstycket släpper igenom mer vätska. Den är gyllene och gör huden ännu mjukare och smidigare, sitter längre och avtar jämnare.

Hur beställer jag?
All beställning görs via hemsidan.

Jag får ett felmeddelande i kassan
Det beror ofta på att du har enskild firma och försöker använda ett annat namn och adress än vad du är folkbokförd som. Skriv ditt personnummer, klicka på "Hämta uppgifter", ändra ingenting i namn eller adress. Om du vill att paketet ska skickas till en annan adress skriver du det under "Leverensadress" eller i ett sseparat mail.
  

   

Textalk Webshop