TanLover Allmäna Villkor


Upprättande av avtal om köp

TanLovers varor beställs på www.tanlover.se Avtal om köp upprättas då din beställning bekräftats av TanLover via e-post till den e-postadress du angivit vid beställningen. Genom beställningen bekräftar du dessa villkor. 


Priser och betalning

Alla priser är exklusive moms. Det som tillkommer är en fraktkostnad på 89:- (250:- frakt på utomlandsbeställningar). 23:- tillkommer vid konto-delbetalning. Betalning mot faktura ska ske inom 14 dagar från fakturadatum. Vid betalning mot faktura krävs att du är folkbokförd på den adress som angivits i din beställning.


Leveransvillkor

Alla leveranser skickas med DHL. Normal leveranstid är 1-4 dagar. Företagspaket lämnas på företaget som beställt. Privatpersoners paket lämnas på närmsta Servicepoint och aviseras med sms. Vill ni som privatpersoner få paketet skickat t ex till salongen, maila oss salongens namn och adress på tanlover.lotta@gmail.com Vi levererar inte utanför EU.


Ångerrätt, bytesrätt och reklamation

Du som kund har enligt lag alltid 14 dagars ångerrätt från den dag du mottagit varan. Återsänder du hela beställningen får du pengarna tillbaka efter vi mottagit och godkänt den, inom 30 dagar. Varan måste vara oanvänd och felfri. Du står själv för fraktkostnaderna. Om returen inte godkänns kommer den att returneras till avsändaren som debiteras fraktkostnader. 

Om reklamation godkänns står vi för frakten. Skicka inte reklamationer som postförskott.


Personuppgifter

TanLover är ansvarig för de personuppgifter du lämnat till oss. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till någon annan. Dessa uppgifter kommer att användas för att behålla kundrelationen. Vill du ändra någon uppgift eller bli borttagen ur registret är det bara att kontakta oss. Vill du inte ha våra nyhetsbrev mailar du oss bara om det.

Textalk Webshop